На Стефановом удару су се сада нашли МЦ Дамиро и Дино Диздаревић.

-Дамиро, мени није јасно шта ти покушаваш да направиш у овом ријалитију. Видим да си тужан и видим да си лоше. Требало је да добијеш велики буџет због Вање, како ми је рекла и замолила ме, пошто је слутила да ће испасти. Ти си био променљивог мишљења према тој девојци, ниси био добар човек према њој. Вања је за тебе милион долара. Не свиђају ми се твоје провокације, увреде, немам лепо мишљење о теби, ниси добар човек овде, покушавао сам да будем добар према теби, ти си мене провоцирао након 20 минута - обратио се Михић Дамиру.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-Дај ми пар минута да ти кажем шта имам, обећао си ми пре састанка, мени је хитно! Ако не желиш, ја ћу ићи за тобом и говорити - рекао је Дамиро.

-За мене најлошија особа у Задрузи 5, прикривена... Дино је најлошија особа, зато што је дволичан, лицемеран. Бедник јадан! Тако можеш да се понашаш негде другде - почео је Михић.

-Ја сам поносан одакле сам, је*ем ти мајку! - опсовао је Дино и насрнуо на Стефана.
-Мајку, је л' ми мајку је*еш?! - викао је Стефан, па кренуо на Дина.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-И, да, оно што нисам желео да изнесем до сада... Чуо сам да је Дино хомосексуалац, а многи су ми то потврдили - додао је Михић, а Дино је напустио Белу кућу, након чега је почео да плаче.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".