У великом финалу серије "Јужни ветар - На граници", креатора Милоша Аврамовића и сценаристе Петра Михајловића, сви су стрепели да ли ће преживети главни јунаци - Петар Мараш и Баћа.

Епизода је била веома напета, уз много тензија и убистава, а Мараш и Баћа успели су да преживе и крену назад за Београд. Међутим, ту настаје проблем.

Како Баћа због својих психичких проблема није имао снаге да настави даље, креатори серије оставили су отворено питање - да ли је Марашев најбољи пријатељ преживео.

Последња сцена у којој видимо Баћу је у купатилу у току нервног слома, а свака даља будућност овог лика је за сада непозната и остаје за даље наставке.

Да друга сезона није и последња сезона "Јужног ветра" гледаоци су сазнали на самом крају. У одјави је писало: "Сага се наставља."

Фото: РТС принтскрин

 

 

Међутим, за разлику од њега Мараш је и овај пут успео да се извуче и преживи. Након што му је држава помогла он је како кажу постао њихово "јавно добро" и креће у нове битке - овога пута улази у политику.

Фото: РТС принтскрин

 

 

Последња сцена оставила је доста простора за даља нагађања о будућности овог лика, а оно што је многе заинтригирало је шифрована порука коју је Мараш послао свом "сину".

Фото: РТС принтскрин

 

- Будите спремни. Тата се брзо враћа - написао је Мараш као одговор на питање "Тата, где си? Шта да радимо?".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".