Милан је открио да ли ће се и неки од бивших задругара наћи на његовом рођендану.

- То нису познате личности, то су моји пријатељи. Држимо се годинама и пре Задруге. Видећемо ко ће доћи, можда неки не дођу јер више нисам водитељ Задруге - рекао је он, па открио да ли је злопамтило.

- Да јесам, тиха вода бред рони - додао је он, па истакао какве поклоне ишчекује.

- Свим гостима сам рекао да донесу белу коверту. Волим само коверте. Кад дођем кући са рођендана, све поклоне ставим на страну и онда бројим само паре. Прошле године сам добио много новца, сигурно за један мањи стан у Борчи. Неки су ме и разочарали количином новца који су ми донели. Дају некој певачици у кафану лову, мени не донесу.

Фото: Принтскрин јутјуб/ Zadruga Official

 

 

Милан је такође открио и да ли је на свој рођендан позвао колеге са Пинка.

- Позвао сам неке колеге са Пинка, нисам никог убио само сам дао отказ, може ми се. Нико није љут на мене, добили су својих 2 минута, али нешто их нема.

- Не не, нисам упалио ТВ уопште. Путем Инстаграма видим ста се дешава, катастрофа. Не могу по себи да газим, ја сам волео тај посао давао сам себе 300 одсто себе, е сад ћу себе само 100 одсто да дајем и да покидам - додао је он, па открио да ли се враћа во

- Ја се не враћам водитељским водама, ја нисам ни отишао. Бизнис је ту, нецу радити толико као пре, па ћу имати времена.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".