Milan je otkrio da li će se i neki od bivših zadrugara naći na njegovom rođendanu.

- To nisu poznate ličnosti, to su moji prijatelji. Držimo se godinama i pre Zadruge. Videćemo ko će doći, možda neki ne dođu jer više nisam voditelj Zadruge - rekao je on, pa otkrio da li je zlopamtilo.

- Da jesam, tiha voda bred roni - dodao je on, pa istakao kakve poklone iščekuje.

- Svim gostima sam rekao da donesu belu kovertu. Volim samo koverte. Kad dođem kući sa rođendana, sve poklone stavim na stranu i onda brojim samo pare. Prošle godine sam dobio mnogo novca, sigurno za jedan manji stan u Borči. Neki su me i razočarali količinom novca koji su mi doneli. Daju nekoj pevačici u kafanu lovu, meni ne donesu.

Foto: Printskrin jutjub/ Zadruga Official

 

 

Milan je takođe otkrio i da li je na svoj rođendan pozvao kolege sa Pinka.

- Pozvao sam neke kolege sa Pinka, nisam nikog ubio samo sam dao otkaz, može mi se. Niko nije ljut na mene, dobili su svojih 2 minuta, ali nešto ih nema.

- Ne ne, nisam upalio TV uopšte. Putem Instagrama vidim sta se dešava, katastrofa. Ne mogu po sebi da gazim, ja sam voleo taj posao davao sam sebe 300 odsto sebe, e sad ću sebe samo 100 odsto da dajem i da pokidam - dodao je on, pa otkrio da li se vraća vo

- Ja se ne vraćam voditeljskim vodama, ja nisam ni otišao. Biznis je tu, necu raditi toliko kao pre, pa ću imati vremena.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".