Далила је побеснела и Цару окренула леђа, па затим отишла у Белу кућу. 

- Ти си причала о судбини, ја сам само успоредио. Шта си се надовезала? Сад си ми окренула леђа! Поп*ши ми ку*ац - урлао је Цар.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Цар се вратио у Белу кућу, па наставио да урла, а у једном трнутку посвађао се и са Иваном Радосављевићем.

- Ја се бојим шта смем да кажем, да успоредим! Исе*ем се уста обома! Седим ко пи*ка и пазим шта ћу да кажем! Да те ја узмем за ноге и расхладим у језеру! - урлао је Цар.

- Смири се - рекао је Бели.

-Немој ти мени... - кренуо је Цар, али га је Мики извукао из куће.

- Цар је са Микијем Ђуричићем отишао у собу за рехабилитиацију.

- Смири се, ради Дејана? Ради Дејана мени срце прескаче више него њој - урлао је Цар.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Филип Цар је после њихове жучне свађе ушао у задругаркин кревет и загрлио је на шта је она пристала без проблема и узвратила му.

- Увек дођи у дневни боравак и реци и свашта што имаш - рекла је Далила. - Она као иде нервозна као тешко јој је - ругао се Цар. - Само ти тако, док се други сладе - навела је Далила. - Шта сам криво урадио? Шта сам погрешно рекао? - питао је Цар. - Немој да се дереш на мене - одбрусила је задругарка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Ко је крив тај се и крије и бежи - настављала је Далила. - Нити се кријем нити бежим. Реци ми шта сам урадио? Не знам да ли се правиш ретардирана или јеси реардирана. Немој да те ја из*ебем да видиш ти шта значи када се не кријем, да те је*ем на сред дневне собе од сада до сутра до поделе буџета! Шта значи да се кријемо? Ја сам са тобом у вези - настављао је Цар.

- Шта значи да треба да се љубимо и имамо се*с где год, знаш и сама да неке ствари треба мало упаковати на неко време - додао је Филип и изашао из изолације.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".