Потпуно неочекивани обрти догодили су се у завршници "Јужног ветра: На граници", иако неки сматрају да је добро што след догађаја није био предвидив, за друге су ипак неке ситуације биле нереалне.

Последња епизода друге сезоне серије "Јужни ветар: На граници" оставила је многа питања да лебде у ваздуху, нарочито она везана за главне јунаке Петра Мараша (Милош Биковић) и Баћу (Миодраг Радоњић). Какве их недаће чекају даље, остаје нам да сазнамо у наставку, а до тада ћемо пробати да нагађамо могуће заплете и расплете.

 

Фото: Танјуг

 

 

У само једној епизоди, Мараш је преварио партнерку Софију (Јована Стојиљковић), и то са Рускињом Ларисом, ипак, велике су шансе да се иза те романсе крије само корист. Лариса је кроз целу серију била у потрази за Марашем, али само зато што су га повезивали са убиством њеног брата, а са друге стране, Петру су потребни Руси за послове јер је током бекства све изгубио.

Да ли ће главни јунак успети да се врати партнерки која је своју главу ставила на тацну због њега или му Софија неће опростити превару? Неки предвиђају и да ће Софија њему окренути леђа са најближим сарадником...

На крају крајева, Софија можда никада и не види Мараша, ако је пре тога убију Црногорци, односно Вајова жена (Тамара Крцуновић).

А главно питање је, да ли Мараша може да стигне правда или ће изгубити живот на много гори начин?

Фото: Јутјуб принтскрин/Take A Break

 

 

Највеће изненађење је његов отац Лазар (Богдан Диклић), који је сада преузео функцију Црвеног (Александар Берчек), те се сви питају да ли ће се сада само инфилтрирати у државу како би помогао сину или ће бити приморан да заврши оно што је Црвени почео?

 

 

Оно што је публику посебно забринуло је необјашњива ситуација са Баћом, а како "правила" сваке крими серије налажу, не могу увек два главна човека остати жива...