Ован - агресиван

Једна од највећих заблуда о припадницима овог знака је то да су јако борбени и ватрени. Иако је истина да су Овнови енергични по природи и знају планути, они су заправо добрице. Иза све те драме, фрке и збрке крије се добар човек који никога нема намеру повредити па чак ни онда кад "подивља".

Фото: Профимедиа

 

Бик - лењ

Ово је дефинитивно највећа заблуда о Биковима. Они, истина, јесу врло лежерни, али никако нису лењи. Они имају навику у миру промислити о проблему који треба да реше, одвагати за и против и тек тад крећу у акцију. Непромишљено обављање задатака за њих је беспотребно губљење времена. Бикови су заправо врло марљиви, а оно што направе, направе изузетно квалитетно.

Фото: Профимедиа

 

Близанци - површни

Да, Близанце дефинитивно прати глас површних људи којима се цели живот окреће око властитих задовољстава. Али, иако често делују неозбиљно, знају дубоко промишљати о свему у животу, а такве мисли диеле само са риетким срећницима за које сматрају да то заслужују чути, јер их јако цене и верују им.

Рак - слаб и емоционалан

Навелико се о припадницима овог знака прича како су уплакане, носталгичне душе, претерано емотивне и склоне тескоби. Заправо, Ракови су често високо мотивисани људи оријентисани на каријеру. Они највише енергије троше на градњу добрих темеља који би им осигуравали емоционалну и материјалну сигурност, а кад то постигну, крећу узлазном путањом на послу.

Фото: Профимедиа

 

Лав - себичан

Добро је познато да Лавови воле бити у центру пажње, обожавају када им се други диве, јер то храни њихов его и даје им осећај моћи. Али, припадници овог знака су далеко од тога да су себични, они су заправо врло великодушни. Они имају велико срце, заштитнички су оријентисани према људима које воле, радо помажу и невероватно су одани. Имају дубоке осећаје, воле снажно и искрено.

Девица - перфекциониста

Припадници овог знака само желе учинити свет бољим местом за живот, а многи то бркају са жељом за контролом и болесним перфекционизмом. Девице знају да се све и свако може побољшати, да сваки човек може постати најбоља верзија себе само ако се мало потруди. Кад критикују, раде то из добрих и племенитих намера, а не зато да некога понизе. Радо ће помоћи и дати добар савет.

Вага - неодлучна

Ваге су на гласу као врло неодлучни људи који се знају толико исцрпети размишљањем шта одабрати, да на крају потроше сву енергију на ту дилему. Истина је да им треба времена и "вагања" кад треба нешто одлучити, јер се сукобљавају глава и срце, но кад одлуку донесу, брзо крећу у реализацију. Припадници овог знака воле акцију, не страхују од промена и уживају у свему лепом на овом свету.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија - пожудна

Постоји неки стереотип да су све Шкорпије луде за сексом. Истина, воле водити љубав страсно и добри су у томе, али нису опседнути сексом. Они могу бити интимни с неким по неколико пута дневно, али исто тако добро подносе и самоћу. Шкорпије од секса јако воле ту интимност и рањивост, као и чињеницу да су вољени због најсировије верзије себе. За њих секс није само ствар технике, већ и дубоких емоција па чак и духовне повезаности.

Стрелац - проблеми са преданошћу

За припаднике овог знака се верује како имају гадних проблема са повезивањем и преданошћу другим људима. Стрелци, истина, јако воле своју слободу, али исто тако су се у стању емотивно предати правој особи. Права особа би их требало да може да их прати у потрази за авантуром, мудрошћу и истином. Савршеном партеру који им помаже расти и видети смисао живота, потпуно ће се предати, ако треба до краја живота.

Фото: Профимедиа

 

Јарац - конзервативан

За Јарце се прича да су конзервативни на неки капиталистички начин. Иако, знају бити склони хијерархијском начину размишљања, ценити традицију и пазити на сваки новчић, припадници овог знака су јако марљиви, стрпљиви, а по потреби, чак и понизни, ако ће тиме решити неки проблем. Оно што траже и очекују од других људи, захтевају и од самих себе. За породицу ће све урадити.

Водолија - нестабилна

За људе рођене у овом знаку неретко се верује како су чудни, ексцентрични, непредвидиви па чак и површни. Али, иако су посебни на неки свој начин и знају више бринути за незнанце него за сопствену породицу, сигурно нису нестабилни. Водолије су врло организовани људи који воле рутину и стабилност. Радо помажу и цене продуховљене ствари.

Фото: Профимедиа

 

Рибе - промењивог расположења

Припадници овог знака су врло маштовити, креативни, брижни и нежни. С друге стране, на гласу су као људи који често мењају расположење, понекад чак у томе одлазе у екстреме, јако су затворени и претерано осетљиви. Рибе се у астрологији сматрају једним од емотивно најинтелигентнијих знакова. Оне знају осећати јако пуно у једном тренутку, врло су емпатичне па им понекад треба самоћа да све те осећаје процесуирају и врате се у нормалу.

БОНУС ВИДЕО: