Љупка Стевић имала је проблеме са провалницима. Они су јој чак три пута упадали у кућу,  а полиција први пут када је била на увиђају није веровала да је провала права, већ да ју је Љупка организовала.

Она је испричала како је то све изгледало и како се осећала у тим моментима:

– И данас вучем трауме да ћу некога затећи у стану, растурене ствари и хаос. Сваки пут када откључам врата плашим се шта ћу да затекнем унутра. Три пута сам имала провале. Први пут када су ми обили стан, он није био обезбеђен, некако су ушли. Тада сам завршила на полиграфу, полиција је мислила да је рађено изнутра. Да сам ја некоме отворила врата, да уђе и дозволила да ми изнесе сву музичку опрему. Сумњали су да сам саму себе опљачкала. Полиција је желела да то одмах стави по страни, понудили су ми полиграф. Пристала сам јер ми је то деловало интересантно – испричила је Љупка која је схватила да ситуација у којој је озбиљна тек када су је ставили на полиграф:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ljupkastevic

 

– Када сам дошла у полицију, почела сам да се тресем. Ухватили су ме и трема и страх. Била сам у 29. новембру, прикачили су ме и читали питања. Све сам регуларно прошла. Никада нису пронађени људи који су то урадили. Никада није пронађено моје лично оружје које ми је украдено из стана. Као и моја музичка опрема, која је доста вредела. Трећи пут када сам опљачкана ухватили су починиоце, али они су пуштени јер није било чврстих доказа да су то починили. Надам се да је трећи пут био и последњи пут да сам опљачкана. Сада то не може да се деси јер је мој стан обезбеђен максимално – завршава Љупка о најтрауматичнијој ситуацији из њеног приватног живота.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: