Слоба Радановић и његова супруга Јелена су недавно постали родитељи. Како певач ради до касно, открио је како успева да уклопи родитељство и посао:

- Јесам мало неиспаван, и због посла и због бебе. Имали смо наступ у Никшићу, у повратку свратио сам на Острог, и ту сам Дамјану купио прву бројаницу - прича Радановић и додаје:

- Нама је сваки дан испуњен са њим. Сада је ово друга димензија живота, другачија атмосфера у кући. И до сада сам једва чекао да се вратим кући, али сад баш журим, некад свратим само да га видим. Он ми је приоритет, и пре сам имао нормалне приоритете... Али сада живот схавташ озбиљније. То дете нема никог другог сем тебе, на кога може да се ослони, и ко треба да га изведе на прави пут. Али то су слатке муке - искрен је Слоба. 

- Јесам мало неиспаван, и због посла и због бебе. Имали смо наступ у Никшићу, у повратку свратио сам на Острог, и ту сам Дамјану купио прву бројаницу - прича Радановић и додаје:

- Нама је сваки дан испуњен са њим. Сада је ово друга димензија живота, другачија атмосфера у кући. И до сада сам једва чекао да се вратим кући, али сад баш журим, некад свратим само да га видим. Он ми је приоритет, и пре сам имао нормалне приоритете... Али сада живот схавташ озбиљнијие. То дете нема никог другог сем тебе, на кога може да се ослони, и ко треба да га изведе на прави пут. Али то су слатке муке - поручио је певач. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: