Гоца Божиновска никада у потпуности није успела да сакрије свој приватни живот од очију јавности, те је њен брак са некадашњим репрезентативцем у кик- боксу и припадником криминалног клана, Зораном Шијаном и те како био у жижи јавности.

Пре него што је упловила у брачне воде са Шијаном, певачица је имала још један брак, из којег има ћерку, која се бави музиком.

Фото: Јутјуб принскрин/ RTV Pink Official

 

Први супруг Гоце Божиновске, био је композитор и шансоњер, Раде Вучковић. Њихова ћерка Јелена Вучковић наследила је таленат од родитеља, те је почела да се бави певањем.

Медији су тада преносили, да су се популарна певачица и њен тадашњи супруг упознали на једном од наступа у кафани на Ибарској магистрали, након чега је њихова љубав започета.

Након што су добили ћерку, њихов брак је трајао три године, те су се растали, али и остали у добрим односима. Њихова ћерка, Јелена, са својим пратиоцима, често на друштвеним мрежама подели фотографију у друштву свог оца.

Јелена се не појављује често у медијима, а публици је остала позната по свом учешћу у музичком такмичењу “Звезде Гранда“.

БОНУС ВИДЕО: