Goca Božinovska nikada u potpunosti nije uspela da sakrije svoj privatni život od očiju javnosti, te je njen brak sa nekadašnjim reprezentativcem u kik- boksu i pripadnikom kriminalnog klana, Zoranom Šijanom i te kako bio u žiži javnosti.

Pre nego što je uplovila u bračne vode sa Šijanom, pevačica je imala još jedan brak, iz kojeg ima ćerku, koja se bavi muzikom.

Foto: Jutjub prinskrin/ RTV Pink Official

 

Prvi suprug Goce Božinovske, bio je kompozitor i šansonjer, Rade Vučković. NJihova ćerka Jelena Vučković nasledila je talenat od roditelja, te je počela da se bavi pevanjem.

Mediji su tada prenosili, da su se popularna pevačica i njen tadašnji suprug upoznali na jednom od nastupa u kafani na Ibarskoj magistrali, nakon čega je njihova ljubav započeta.

Nakon što su dobili ćerku, njihov brak je trajao tri godine, te su se rastali, ali i ostali u dobrim odnosima. NJihova ćerka, Jelena, sa svojim pratiocima, često na društvenim mrežama podeli fotografiju u društvu svog oca.

Jelena se ne pojavljuje često u medijima, a publici je ostala poznata po svom učešću u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“.

BONUS VIDEO: