Цео свет остао је потресен након информације да је српски фудбалер Драгиша Гудељ на утакмици Кордобе изгубио свест и пао на терен.

На сву срећу, Гудељ је то преживео и он ће наставити да се бави спортом. Српски фудбалер је због тога морао на операцију, њему је уграђен дефрибилатор, а тренер Кордобе Херман Креспо потврдио је да је све прошло у најбољем реду.

- Иза нас компликована недеља због свега што се десило са играчем којег сви много волимо и који је освојио свлачионицу. Нисмо очекивали да ће тако нешто да се деси, први дани су били тешки, слике су пролазиле и ноћи су биле компликоване. Тешко је било ухватити сан - рекао је Креспо на почетку и потом додао:

Фото: принтскрин Твитер/@Kamil47085941

 

- Било је затишје, неизвесност је трајала међу играчима, пре него што су дошле позитивне вести. Свлачионица нестрпљиво жели да оствари победу и посвети је њему. Сада још већу жељу имамо, Драгиша то заслужује.

Подсетимо, српски фудбалер био је без пулса готово 300 секунди. То може да буде изузетно опасно због потенцијалних оштећења на мозгу.

БОНУС ВИДЕО: