Драгиша Гудељ, брат српског репрезентативца и фудбалера Севиље Немање Гудеља, претходног дана колабирао је на утакмици.

На мечу између Кордобе и Расинг Фероле догодила се права хорор сцена када се у 11. минуту утакмице двадесетпетогодишњи Србин нашао на терену без свести.

Лекарски тим одмах је пружио неопходну помоћ Драгиши који је, након седам минута реанимације, у свесном стању хоспитализован.

Небојша, отац младог фудбалера, истакао је раније у току дана да се његов син налази у стабилном стању, али да ће остати у болници до даљњег.

Поруке подршке пристижу са свих страна, па тако и од старијег брата Немање који се тренутно налази са репрезентацијом како би обавио обавезе у квалификацијама за Европско првенство.

Фудбалер Севиље поделио је на Инстаграм профилу слику његовог брата из болнице, остављајући уз њу емотивну поруку:

- Желим да изразим искрену захвалност у своје име и у име своје породице на исказаној љубави и бризи за Драгишино здравствено стање.

Срце мог брата и даље куца, захваљујући хитној интервенцији медицинског особља Кордобе, посебно хвала докторима Хосе Мигелу Бретонесу, Антонију Ескрибану и Мартину Луни, физиотерапеуту Алексу Руеду и Франу Плазу, асистенције у болници, као и докторки Вероници Аројо као и кардиологу Хосе Марији Сегури, не заборављамо и све остале медицинске раднике који су помогли у болници Краљица Софија у Кордоби.

И поред тешке ситуације, осетили смо вашу подршку и љубазност, гестове које никада нећемо заборавити.

На крају, хвала навијачима бело-зелених, за сваку песму охрабрења и улепшавања Драгишине љубави према вама.

ПРАВИ РАТНИК САДА СТОЈИ!

ЈЕР КАЖУ НИКАД НЕ ОДУСТАЈТЕ!

ХВАЛА!

 

Драгиша Гудељ тренутно наступа за Кордобу, а раније током каријере бранио је боје младе екипе Ајакса, Волена, резервних тимова Виторије из Гимараеша и шпанског Кадиза.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".