Џеј Рамадановски напустио нас је 6. децембра 2020. године, од последица срчаних проблема. Од како је певач преминуо знало се да ће његов живот морати да се претвори у филм, јер његово присуство на овој земљи није било попут једног обичног човека.

Певач је имао јако тешке животне моменте које је и много пута отпевао у својим песмама, али мало ко зна да је Џеј у свом турбулентном и тешком животу остао и без своје сестре Шерхерзаде.

Како медији преносе у филму који се већ увелико снима наћи и сцене које ће говорити баш о овим најтежим моментима у његовом животу. И ако је мало говорио о томе, редитељи су свесни колико је тај губитак њега пореметио као личност, па се после те трагедије он још више предао пороцима и туги.

- Детаљи трагедије, Џејеве сестре неће бити приказани, али ће бити начин на који је она убијена, и како се он носио са тим након тога. Тај несрећни догађај је нешто што је у многоме обележило његов живот у негативном смислу, казао је извор за Курир.

Фото: Н. Скендерија, Архива Новости

 

 

Рамадановски на ту тему и питање о његовој сестри је једва проговорио давно у емисији "Балканском улицом" када су га упитали за највећи тренутак туге.

- Сестра кад ми је... погинула. Имао сам трагедију. Ту сам..., толико му је било тешко док је изговарао те речи да је готово у тренутку променио тему.

Тек годину дана после убиства, у мају 2004. године је њено тело пронађено у Шушњу, код Бара, а најболније за певача је било то што је наручилац убиства био његов сестрић, син његове најстарије сестре.

- Шехерезадино убиство је дуго планирано и смишљено изведено. Наручилац убиства је наш сестрић, син наше најстарије сестре. Он је имао овлашцење да води послове Шехерезадине приватне фирме у Београду. Изгледа да је приликом уговарања и куповине неких аутобуса утајио 10.000 евра. Направио је још неке махинације и да би све то прикрио решио је да је убије. Утисци су још стравичнији пошто су наше породице имучне и злочин због користољубља је апсурд. Сестрић је сазнао када она стиже фериботом у луку Бар, отишао је да је сачека, али уместо да је безбедно доведе кући, у Србију, направио јој је замку. Убиство су извршила двојица момака које је повео из Београда. Ударили су је тупим предметом по глави, претпоставља се каменом, а онда су је тамо оставили, говорио је он.

Када је леш пронађен, полиција је на идентификацију позвала родбину настрадале жене. Како је тада рекао он ју је, одмах препознао. - Око ноге је имала златни ланчић који је увек носила. - биле су његове речи.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".