DŽej Ramadanovski napustio nas je 6. decembra 2020. godine, od posledica srčanih problema. Od kako je pevač preminuo znalo se da će njegov život morati da se pretvori u film, jer njegovo prisustvo na ovoj zemlji nije bilo poput jednog običnog čoveka.

Pevač je imao jako teške životne momente koje je i mnogo puta otpevao u svojim pesmama, ali malo ko zna da je DŽej u svom turbulentnom i teškom životu ostao i bez svoje sestre Šerherzade.

Kako mediji prenose u filmu koji se već uveliko snima naći i scene koje će govoriti baš o ovim najtežim momentima u njegovom životu. I ako je malo govorio o tome, reditelji su svesni koliko je taj gubitak njega poremetio kao ličnost, pa se posle te tragedije on još više predao porocima i tugi.

- Detalji tragedije, DŽejeve sestre neće biti prikazani, ali će biti način na koji je ona ubijena, i kako se on nosio sa tim nakon toga. Taj nesrećni događaj je nešto što je u mnogome obeležilo njegov život u negativnom smislu, kazao je izvor za Kurir.

Foto: N. Skenderija, Arhiva Novosti

 

 

Ramadanovski na tu temu i pitanje o njegovoj sestri je jedva progovorio davno u emisiji "Balkanskom ulicom" kada su ga upitali za najveći trenutak tuge.

- Sestra kad mi je... poginula. Imao sam tragediju. Tu sam..., toliko mu je bilo teško dok je izgovarao te reči da je gotovo u trenutku promenio temu.

Tek godinu dana posle ubistva, u maju 2004. godine je njeno telo pronađeno u Šušnju, kod Bara, a najbolnije za pevača je bilo to što je naručilac ubistva bio njegov sestrić, sin njegove najstarije sestre.

- Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlašcenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 evra. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio rešio je da je ubije. Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imučne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar, otišao je da je sačeka, ali umesto da je bezbedno dovede kući, u Srbiju, napravio joj je zamku. Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udarili su je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili, govorio je on.

Kada je leš pronađen, policija je na identifikaciju pozvala rodbinu nastradale žene. Kako je tada rekao on ju je, odmah prepoznao. - Oko noge je imala zlatni lančić koji je uvek nosila. - bile su njegove reči.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".