Дејан пролази кроз многа нервна растројства, данима пати за супругом која на његове очи размењује нежности са Филипом Царем.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Након Далилине јавне прељубе, њихова заједничка подршка на друштвеним мрежама, махом се окренула Дејану. Администраторка једне од група написала је како је прикупила 16.000 динара за Дејана и истакла да је њима двома раније већ финансијски помагала.

- Дала сам много тога за Дејана и Далилу, овога пута све иде Дејану. Скупила сам скоро 16.000 и то иде само Дејану. Колико ћу да скупим не знам. Не тражим ни од кога да ми шаље, али ко жели нека ми се јави. Ове паре неће нико добити осим Дејана. Дошло је време да он добије нешто у животу, јер је прешао преко свега и најбоље године је дао њој. Ко жели да да паре за Дејана нека се јави, овде нико није форсиран да то учини. Само нећу да пљујете по Дејану и Далила. Ова група је ту као његова подршка.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

- Моја душа и мој новац, као и новац оног ко жели да донира иде само Дејану. Већ су они добијали од мене пакете новца које сам скупљала, али овај пут ће само Дејан добити паре и тако ће бити до краја. Љубим вас све и ајде да Дејану покажемо колику заиста он има подршку и љубав. Неће бити на улици, то вам гарантујем. Имаће довољно да живи лепо и да се сабере и да покрене шта жели. То му од срца жели његова пидршка - написала је администраторка Далилине и Дејанове фан странице.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".