- Сад сам одлично, кад сам видела Филипа, мени је свануло. Била сам изгубљена скроз, свашта ми се мотало по глави. Навикла сам кад се пробудимо да штипамо Ђолета, све ми је било необично. Почела је параноја да ме хвата, помислила сам од свих да је он - рекла је Далила, па додала:

Фото: Инстаграм пронтскрин/ Zadruga Official

 

- Схватила сам да сам заљубљена лудо. Осећам све. Спремна сам на све и свашта, он ми каже да сам се заљубила као мазга. Ово је први интервју где причам скроз отворено. Супер нам је однос, отишао је да ме чека док сам овде. Ја сам тек када га је Ђедовић отворио сазнала да је љубоморан што уопште морам да причам на тему Дејана, нисам то раније схватила. Он мисли да имам осећања, па се посвађамо... Не може да ми буде свеједно када се врате успомене, тај живот од пет година не престаје преко ноћи. Ми овде имамо исти живот, Филип у једном моменту схвата све, а у другом ништа.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Филип се растопи када му ја кажем нешто лепо. Не волим са њим да се свађам, он је као темпирана бомба. У том жару морам ја да ућутим или он, док ја то радим, а између нас је то немогуће. Ово је моја прва веза са Девицом, то је катастрофа. Имамо тих неких проблема, суздржавамо се. Сада ће неко рећи: "Срам је било." Не занима ме уопште, за шта да се кријем? Много је страсти, овако ми никада није било у животу, први пут сам осетила толику заљубљеност. Толико дуго је покушавао само за руку да ме ухвати. Он је тако чврсто и храбро рекао да је заљубљен у мене, може бити лудост, али граница између храбрости и лудости је танка. Плашим се да ме не уклони од себе, али можда не буде тако, можда утонемо у мирну луку - истакла је Драгојевићева жена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".