Случај насиља у породици у Јагодини узнемирио је јавност. Да подсетимо, осумњичени Бојан М. (46) је насмрт претукао своју емотивну партнерку Андреу К. (35) која је мајка петоро деце. Он је њу ударао рукама и ногама по целом телу након чега је она преминула. Иначе, ово је 10. убиство жене у 2023. години.

Убиство се догодило у уторак ујутру око три сата у стану осумњиченог мушкарца. Сада су познати нови детаљи из истраге.

- Кобне вечери жртва је дошла код осумњиченог у стан, као што је то радила и у претходном периоду јер су дугогодишњи емотивни партнери. Ништа није указивало да несрећна жена неће жива изаћи из стана. Сумња се да су се њих двоје прво вербално сукобили, а затим је дошло до физичког контакта. Осумњичени је рукама и ногама почео зверски да удара несрећну жену, а није се зауставио ни када је почела да крвари и да губи свест. Тукао је песницама по глави, толико да јој је лице било унакажено, модро и у подливима, а имала је и видљиве трагове насиља по целом телу. Насилник је шутирао рукама и ногама по стомаку, па је и тај део тела модар. Тело је послато на обдукцију која ће утврдити да ли осумњичени насилник жртву можда тукао и неким тупим предметом. Сумња се да је насилник неколико сати тукао жену, а када се уверио да је убио остао је да седи поред њеног крвавог тела - рекао је извор упућен у истрагу.

Осумњичени Бојан М. (46) ухапшен је након злочина. Њему је одређено задржавање до 48 сати, а истрагу води Више јавно тужилаштво које ће утврдити све детаље убиства.

Ако трпите насиље, контакт телефони Саветовалишта против насиља у породици (СОС телефон и сигурна кућа) су: 0900-011-011, бесплатан позив, радним данима од десет до 19 часова 011 2769-466, радним данима од десет до 19 часова 062304-560, од 19 до десет часова Хитни позиви за пријаву насиља у породици могу се извршити на број 0900-100-600 од 00 до 24 часа, бесплатним позивом.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".