Реч је о пословном односу две фолк звезде: Милета Китића и Драгане Мирковић.

Њих двоје су, давних дана, са колегама из „Јужног ветра“ певали широм региона и уживали огромну популарност. Приватно су неговали велико пријатељство и једно о другом говорили бираним речима. А онда су 2009. године прекинули сваки контакт.

На питање како је до тога дошло свако се држао своје приче. Једино што се преклапало у обе верзије била је чињеница да је Миле Китић одржао концерт у београдској „Арени“ и да Драгана није дошла.

Фото АТА Images

 

 

− Немам ја ништа против Драгане. Она има страшну каријеру без иједне мрље. Има фину фамилију и баш је остварена жена. То што се десило међу нама је приватна ствар, а везано је за концерт у Београду који ми је отказала. Прво је рекла да ће бити гост, а онда да не може. На крају је забранила Кемалу и Шемси да дођу, тако да се цела концепција мог концерта распала и ту сам се мало наљутио – причао је Миле.

Драгана је узвратила саопштењем у коме је истакла да ју је Миле питао да ли би њена телевизија могла да га медијски подржи, што је она прихватила без икаквог интереса.

Фото: АТА имагес

 

 

− Миле је тада мог супруга Тонија и мене позвао да дођемо и рекао да ће нам оставити места у ложи, а ја сам му одговорила да због приватних обавеза не могу да дођем. Није ни било говора о томе да наступим, ни као солиста, ни као део некадашњег „Јужног ветра“. Морао је да има у виду да ја нисам у комшилуку, већ да живим у Бечу.

− Одлучила сам да реагујем због мојих фанова и да сутра не би било спекулација зашто нисам дошла тамо где ме нису ни звали – поручила је тада Драгана и додала да је непријатно изненађена одлуком старијег колеге да за концерт искористи слоган заједничке песме „Јачи него икад“, а да је претходно не пита за сагласност.

(Hello)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".