Вања је први пут говорила о брачним размирицама и о томе како се носи са анксиозношћу. 

Такође је открила како проводе време заједно: 

 -Одлично нам је кад смо заједно. Ту и тамо се посвађамо као и сви парови (смех). То је начин и да упознаш некога, да видиш шта му смета, али смо добри. Добро је кад се човек некад споречка, а и он и ја смо темпераментнији иако се то код мене не види. Умем да будем живац, али сам за 10 минута ко нова. Обома нам није проблем после да се извинимо, то је величина човека да зна да призна да је погрешио. Радила сам доста на себи, радим и даље, јер нико није савршен.

 

Анксиозност се појавила после удеса који је доживела. 

Овај удес јој је оставио психичке последице, а она је рекла да нема проблем да ради са психологом: 

- Немам предрасуде, али немам времена да одем, а ни не волим да идем код свакога. Нисам била дуго, можда има 15 година. Постала сам анксиозна после несреће, то је био окидач. Била сам врло јака и бодрила чак све око себе. Мој брат који живи у Америци је био јако тужан што није био тада ту, али смо се стално чули и ја сам њега тешила. Моменат када сам психички потонула јесте када сам устала и схватила да не могу да подигнем ни ручку на славини. Схватила сам колико је све озбиљно и "пала" сам психички али сам се посветила одмах вежбању и добила похвале од доктора да сам се брзо опоравила. Ја сам једна упорна јарица (смех) - истиче она, тврдећи да данас не вуче трауме због саобраћајке, али има момената када је подилази језа.

- Немам трауме, али не волим да видим место где је био удес и сваки пут се стресем. Имам проблем кад неко вози брзо или ако је неко попио и једно пиће, одмах правим драму.

(24 седам)

БОНУС ВИДЕО: