Vanja je prvi put govorila o bračnim razmiricama i o tome kako se nosi sa anksioznošću. 

Takođe je otkrila kako provode vreme zajedno: 

 -Odlično nam je kad smo zajedno. Tu i tamo se posvađamo kao i svi parovi (smeh). To je način i da upoznaš nekoga, da vidiš šta mu smeta, ali smo dobri. Dobro je kad se čovek nekad sporečka, a i on i ja smo temperamentniji iako se to kod mene ne vidi. Umem da budem živac, ali sam za 10 minuta ko nova. Oboma nam nije problem posle da se izvinimo, to je veličina čoveka da zna da prizna da je pogrešio. Radila sam dosta na sebi, radim i dalje, jer niko nije savršen.

 

Anksioznost se pojavila posle udesa koji je doživela. 

Ovaj udes joj je ostavio psihičke posledice, a ona je rekla da nema problem da radi sa psihologom: 

- Nemam predrasude, ali nemam vremena da odem, a ni ne volim da idem kod svakoga. Nisam bila dugo, možda ima 15 godina. Postala sam anksiozna posle nesreće, to je bio okidač. Bila sam vrlo jaka i bodrila čak sve oko sebe. Moj brat koji živi u Americi je bio jako tužan što nije bio tada tu, ali smo se stalno čuli i ja sam njega tešila. Momenat kada sam psihički potonula jeste kada sam ustala i shvatila da ne mogu da podignem ni ručku na slavini. Shvatila sam koliko je sve ozbiljno i "pala" sam psihički ali sam se posvetila odmah vežbanju i dobila pohvale od doktora da sam se brzo oporavila. Ja sam jedna uporna jarica (smeh) - ističe ona, tvrdeći da danas ne vuče traume zbog saobraćajke, ali ima momenata kada je podilazi jeza.

- Nemam traume, ali ne volim da vidim mesto gde je bio udes i svaki put se stresem. Imam problem kad neko vozi brzo ili ako je neko popio i jedno piće, odmah pravim dramu.

(24 sedam)

BONUS VIDEO: