Старији малолетник из села Губеревац, у општини Кнић, ухапшен је због сумње да је, након што је ударио шамар малолетници, ножем избо њене такође малолетне пријатеље у околини Крагујевца.

Како незванично сазнајемо, стравичан напад се догодио у ноћи између суботе и недеље око сат времена након поноћи, у општини Кнић код Крагујевца. Малолетник је убрзо ухапшен због сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају.

- Како се сумња ухапшени малолетник је најпре ударио шамар малолетници В. Т., а након тога се посвађао са њеним пријатељима Ј.А. и М. Ф. Током, како се претпоставља, расправе и свађе, осумњичени малолетник је извадио нож и почео да убада двојицу, тинејџера - објаснио је извор упознат са случајем.

Он је додао да је том приликом Ј.А. задобио седам убода у пределу грудног коша и стомака, док је М.Ф. задобио две убодне ране у стомак.

- Обојица тинејџера превезена су у болницу, где су им констатоване тешке телесне повреде - рекао је наш саговорник.

Полиција је обавила увиђај и обавестила тужилаштво, које је покренуло истагу, којом ће бити утврђено шта се тачно догодило, као и који је мотив бруталног напада.

БОНУС ВИДЕО:

ПОТРАГА ЗА ТРОЈИЦОМ НЕСТАЛИХ У ДУНАВУ И ДАЉЕ ТРАЈЕ:Апел породице грађанима да помогну током викенда

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".