У Вуковару је синоћ око 19.30 сати дошло до саобраћајне несреће у којој је теже повређен малолетник, саопштила је хрватска полиција, преноси Индекс.хр.

- Доласком на место догађаја полицијски службеници утврдили су како се непознати возач непознатим возилом удаљио с места саобраћајне несреће након што је налетео на малолетног пешака који је прелазио преко обележеног пешачког прелаза. Малолетнику је пружена хитна медицинска помоћ у НМБ "Др. Јурај Њавро" у Вуковару где је утврђено да је теже повређен - наводи се у саопштењу. 

Одмах су предузете интензивне мере трагања за одбеглим возачем и возилом.

Око 22 сата у Борову полицијски службеници су пронашли аутомобил вуковарских регистрацијских ознака који се доводи у свезу са саобраћајном несрећом. Над аутомобилом је обављен увиђај те је утврђено да је њиме управљала 38-годишњакиња. Жена која је била за воланом је ухапшена и над њом је спроведено криминалистичко истраживање због сумње у почињење казнених дела Изазивање саобраћајне несреће и Непружање помоћи.

- Од ње су изузети узорци крви и урина ради анализе на присутност алкохола у организму. Надлежном државном тужилаштву полиција ће доставити кривичну пријаву - објавила је полиција.

Како су читаоци јавили 24 сата, жена је дечака ударила аутомобилом док је заобилазила камион који је стао на пешачком прелазу.

Она је након тога наводно дошла до дечака, померила га, оставила га да лежи без свести и побегла даље.

Хрватски медији незванично сазнају да је дечаку сломљена нога.

БОНУС ВИДЕО: 

ЈЕЗИВА ТУЧА "ДЕЛИЈА" И "ГРОБАРА" НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Нападнути док су играли кошарку

(Индекс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".