Од како је стигао у Париз, Лео Месију мало ствари полази за ногом. У француском првенству још није постигао гол, екипа понекад боље игра кад он није на терену, а у последњем сусрету је преокрет против Лила дошао тек након фрапантне одлуке Покетина да га изведе на полувремену.

Месијева статистика није сјајна, а навијаче тима из Париза нервира и понашање прве звезде тима и на терену. Нема страсти у његовим потезима и не изгледа гладан фудбала, као што су они очекивали када је стигао из Барселоне. Једна акција са меча против Лила посебно је разбеснела публику.

На њој се види како Килијан Мбапе покушава да пробије по левом боку, али има упорног чувара ком не може да побегне. У међувремену се на том делу терена појављује још играча, размењују се пасови и покушава нешто другачије, али Месија ништа не дотиче!

 

 

Аргнетинац са безбедне удаљености посматра како се млади Француз мучи и не пада му на памет да се пресели ближе том делу терена и понуди као опција за наставак напада.


У нека друга времена, видели бисмо Месија који узима лопту, прави соло продор и аутоматски постаје опасност по гол ривала...

Овако је само статирао на двадесетак метара од гола Лила, на месту са ког никако не може да утиче на акцију ПСЖ-а. 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".