Od kako je stigao u Pariz, Leo Mesiju malo stvari polazi za nogom. U francuskom prvenstvu još nije postigao gol, ekipa ponekad bolje igra kad on nije na terenu, a u poslednjem susretu je preokret protiv Lila došao tek nakon frapantne odluke Poketina da ga izvede na poluvremenu.

Mesijeva statistika nije sjajna, a navijače tima iz Pariza nervira i ponašanje prve zvezde tima i na terenu. Nema strasti u njegovim potezima i ne izgleda gladan fudbala, kao što su oni očekivali kada je stigao iz Barselone. Jedna akcija sa meča protiv Lila posebno je razbesnela publiku.

Na njoj se vidi kako Kilijan Mbape pokušava da probije po levom boku, ali ima upornog čuvara kom ne može da pobegne. U međuvremenu se na tom delu terena pojavljuje još igrača, razmenjuju se pasovi i pokušava nešto drugačije, ali Mesija ništa ne dotiče!

 

 

Argnetinac sa bezbedne udaljenosti posmatra kako se mladi Francuz muči i ne pada mu na pamet da se preseli bliže tom delu terena i ponudi kao opcija za nastavak napada.


U neka druga vremena, videli bismo Mesija koji uzima loptu, pravi solo prodor i automatski postaje opasnost po gol rivala...

Ovako je samo statirao na dvadesetak metara od gola Lila, na mestu sa kog nikako ne može da utiče na akciju PSŽ-a. 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".