- Ја сам грцала за све то, ја сам желела да створим. Екстремно сам радила, певам од своје петнаесте године, али сам била паметна. Жао ми је што неке колеге доживе 60 или 70 година и немају свој стан. Ја бих то убила! Не тражим да то буде хала, али заради за себе - казала је Нела.

Током пандемије корона вируса, велику кризу су осетили бројни естрадни уметници, а међу њима је била и Нела.

- Мора да се размишља унапред, ето две године нисмо радили уопште. Пролази златна кочија поред нас, ако узмеш злато са ње, узео си. Значи не пролази кочија сваки дан! Стекла сам наравно, али сам и изгубила много - казала је Бијанићева, истичући са поносом да је све што има оставила сину у наследство:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nelabijanicc_official

 

- И мој бивши супруг и ја смо сину све преписали. Наравно, то је све стечено док смо били у браку. Па за наше дете смо се борили, преписан је поклон њему - испричала је Нела за Гранд. 

Подсетимо, Нела и њен супруг су се развели, пошто је певачица сазнала да он има љубавницу, коју је чак доводио и у њихов дом. 

- Не свиђа ми се начин на који се то десило. Развела сам се због преваре. Некоме то није нормално, али не прелазим преко тога. Добар сам човек, али не треба ме лагати и варати. Боље је рећи нешто, како год било. Прешла бих преко тога једном и никад више - испричала је Нела у емисији „Питам за друга“. 

БОНУС ВИДЕО: