Тања и он су наводно већ неколико месеци у емотивној вези, а Мухамед се због ње из Америке преселио у Београд. Оно што једино квари певачицину срећу, према писању портала "Република", јесте то што су њени родитељи наводно против ове везе, те Савићкина мајка Живана не прича са ћерком због њеног изабраника.

- Тачно је да Тања има новог дечка Мухамеда и да је он 11 година млађи од ње. Родом је из Бијељине, а живи у Америци. Упознали су се у Америци када је она прошле године била на турнеји. Након тога су били у свакодневном контакту, он је баш одлепио за њом - каже извор близак певачици и открива да су везу озваничили пре неколико месеци, али да она не жели јавност да сазна за то, као ни њен бивши муж.

- Мухамед је веома пажљив дечко и брзо је освојио Тањино срце. У почетку се двоумила да ли да се упусти у везу с њим, али се онда и она заљубила. Колико им је веза озбиљна и колико је њему стало до ње, говори и чињеница да је због Тање дошао у Београд. Живи близу центра и сада је запоставио послове преко пошто баш доста времена проводи у нашој престоници. Њих двоје се не одвајају, чак је прати и на наступе, али због медија су долазили одвојено.

Фото: Новости

 

Тањини се наводно противе њеној вези с Мухамедом, те је принуђена и од породице да га крије, што јој веома смета.

- Таман кад је помислила да је све уреду и када је Мухамеда упознала с њенима, наишла је на нови, неочекивани проблем. Оно што је веома интересантно јесте то да су њени родитељи против те везе јер је он муслиманске вероисповести. То Тањи уопште не смета и покушала је мајку Живану да убеди да прихвати њеног новог партнера, али она неће ни да чује за њега. Живана је отишла толико далеко да се због Мухамеда и свађала са ћерком. Родитељи јој баш бране и она сада и од њих крије да су и даље заједно - завршава извор.

Иначе, певачица је једном приликом признала медијима да је неко освојио њено срце, те да од њега добија скупоцене поклоне и истим се хвали на сва уста.

- Ова огрлица и ове минђуше имају велику симболику и баш су ми важне. Може се рећи да је моје срце заробљено. Освојио је и он мене и ја њега. Не бих волела да се о мени и мом емотивном партнеру прича јавно - рекла је Тања недавно.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: