- Имао бих много тога да кажем, и њему и свима, могао бих да причам много на ову тему. То су ствари који су гледали да претваре у неку жртву. Уопште се тако није дешавало, окренуло се на неку патетку у његову корист. Он је мамин син, и дан-данас га зове "беба", увек је добродошао да се врати. Сестра се њега никад није одрекла, настао је велики нераспоразум пре пар година. Она се само тад огласила да није могла да верује шта Дејан прича, јер је звао инспекцију да нам затворе локал. Због тога сам и изашао једном и "Задруге", како бих отишао на суд - прича Давид, па додаје:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Ја не пљујем њега, само те ствари које је износио - нису тачне. Далила је њега одвела на олтар са 21. годину, нико од нас није знао, само новинари које је Далила звала. Не знам шта бих рекао, мама плаче сваки дан. Не може да верује, не само она, него сви нашли приајтељи, његови другови, нико не верује шта се дешава - прича Давид шокирано.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

- То нису чиста посла, верујем да су уплетене неке магије, да ли црне, влашке, не знам. Нешто му је направила, успела је да одвуче од породице, Сви га чекају, мислим да су сви разумни, он је њихов, отишао је тамо, завршио је са особом са којом је завршио. После свих моралисања свима нама, видели смо ко је она заправо. Сигурна сам да има неке магије - убацила се и Мина Врбашки, која је такође прокоментарисала дешавања у Белој кући.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Ја сам му брат, подржавам га, али одједном се причају неке приче које нису на месту. Видимо сви да окрећу против нас, помирио се из неке резерве, а ми сви уз њега. Лупиће главом у зид, али треба да изађе из свега тога и да уђе у реалан свет, али мислим да ће се он са њом помриити. Ако уђе нека особа која растури Цара и Далилу, она ће се поново Дејану приклонити, склона је манипулисању - каже Давид.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".