Ипак, једном приликом током њеног учешћа у ријалитију њена суграђанка Ирма Сејранић рекла је јавно како је Далила наводно већ била удата за извесног Еса.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Била је удата за Есу, са којим је живела од своје 16. године, са којим је абортирала. Јесте све то, стојим иза тога, рекла сам шта је све радила, а она крије то као змија ноге. Имала је и тетовирано име на руци, мада је можда сад то променила. Била сам јој лојална, а она је мене издала, само се ви дружите са њом, казаће вам се само - рекла је Ирма.

- Рекла сам и јавно, да је мој дечко доживео несрећу са две девојке и да сам била са њим док се није опоравио. Аман жено, све сам ја то рекла то и Карић зна - наставила је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Ја знам позадину, а то што ти причаш то је друго. Глупачо, ја све знам. Жена коју су називали најгором ку*вом у Тузли, то си ти. Ја све признам за себе нисам као ти да лажињам - наставила је Ирма.

Иначе, Далила је већ у ријалити програму "Парови", говорила о једном свом бившем, са којим је живела. Она је тада навела како ју је он варао, а да она о томе ништа није знала.

Те да је он био са две девојке у проводу, када је доживео стравичну саобраћајну несрећу, док јој о тим девојкама његова породица ништа није хтела рећи. На крају, како је тада испричала, Далила је уз њега остала док се он није опоравио, а затим га оставила и наставила свој живот даље.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".