У Економској школи, коју је несрећна девојка похађала, сазнајемо да су Јованин лик овековечили њени другови и да не желе да о овом свом чину говоре у јавности.

Мурал је, како незванично сазнајемо, осликало неколико Јованиних пријатеља, док је њихову одлуку подржао много већи број младих људи који су са несрећном девојком делили тинејџерске дане. Био је то још један од начина да јој одају почаст и њихов допринос да не буде заборављена.

Јована је погинула у саобраћајној несрећи на путу Лесковац – Грделица, а још тројица младића из истог аутомобила су тешко повређена. Несрећна девојка настрадала је на лицу места. Сумња се да је возач П.Н.(23) изгубио контролу над аутомобилом „бмв“ и да је због тога слетео са коловоза када је дошло и до превртања возила.

Фото: Приватна архива

 

Он је по изласку из болнице ухапшен, а терети се због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка дела против безбедности јавног саобраћаја односно да је изазвао саобраћајну незгоду у којој је Јована погинула, док су двојица осамнаестогодишњака тешко повређена.

Фото: принтскрин друштвене мреже

 

БОНУС ВИДЕО: 

ПОТРЕСНО: Александровац се опростио од Драгана Вујића Гаргија

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".