U Ekonomskoj školi, koju je nesrećna devojka pohađala, saznajemo da su Jovanin lik ovekovečili njeni drugovi i da ne žele da o ovom svom činu govore u javnosti.

Mural je, kako nezvanično saznajemo, oslikalo nekoliko Jovaninih prijatelja, dok je njihovu odluku podržao mnogo veći broj mladih ljudi koji su sa nesrećnom devojkom delili tinejdžerske dane. Bio je to još jedan od načina da joj odaju počast i njihov doprinos da ne bude zaboravljena.

Jovana je poginula u saobraćajnoj nesreći na putu Leskovac – Grdelica, a još trojica mladića iz istog automobila su teško povređena. Nesrećna devojka nastradala je na licu mesta. Sumnja se da je vozač P.N.(23) izgubio kontrolu nad automobilom „bmv“ i da je zbog toga sleteo sa kolovoza kada je došlo i do prevrtanja vozila.

Foto: Privatna arhiva

 

On je po izlasku iz bolnice uhapšen, a tereti se zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja odnosno da je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je Jovana poginula, dok su dvojica osamnaestogodišnjaka teško povređena.

Foto: printskrin društvene mreže

 

BONUS VIDEO: 

POTRESNO: Aleksandrovac se oprostio od Dragana Vujića Gargija

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".