- Он вози без руку, нешто ће да се деси! - гласила је порука коју је само неколико минута пре своје смрти, својој најбољој другарици послала осамнаестогодишња Јована Ј., која је јуче настрадала у тешкој саобраћајној несрећи на старом грделичком путу.

Њени другари, матуранти лесковачке Економске школе, кажу да је Јована била одличан ђак, увек насмејана и позитивна и диван друг.

- Ово је страшно што се десило. Не можемо да верујемо. Само пре месец и по дана славили смо њено пунолетство, а сада, уместо да заједно спремамо матуре, ми ћемо да идемо на њену сахрану - прича за Курир њена другарица из одељења.

Фото: Фејсбук

 

Како сазнајемо, Јована Ј. се са тројицом младића кобне вечери враћала из лесковачке дискотеке у којој је наступао познати певач Слоба Радановић.

П. Н. (24) из Мале Грабовнице, који је управљао аутомобилом БМW у којем је страдала Јована Ј. из суседног села, има већ три начињена тешка саобраћајна прекршаја и дозвола је већ требало да му буде одузета.

Наш извор из лесковачке полиције наводи и то да је исти младић пре неколико година такође слетео БМW-ом, малтене на истом месту.

- Он је пре две године на правом путу код пруге утрчао другим БМW-ом и скроз га уништио - каже извор Курира.

Подсетимо, осамнаестогодишња Јована Ј. из Велике Грабовнице погинула је јуче рано ујутру на старом граделичком путу код Губеревца када се БМW којим је управљао П. Н. преврнуо неколико пута и завршио ван коловоза.

Са њима у возилу су били и младићи А. С. (18) из Загужана и В. С. (19) из Мале Грабовнице.

Сва три момка имају тешке повреде, али нису у животној опасности, док је несрећна Јована преминула на лицу места.

Подсетимо, Завод за судску медицине из Ниша ће радити обдукцију тела трагично настрадале Јоване, а сахана осамнестогодишње девојке заказана је за уторак у родној Великој Грабовници.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".