Вест да је Бубамара направила скандал кад је сазнала да су радници паркинг сервиса у Новом Саду "покушали да однесу аутомобил "мерцедес" са пешачког прелаза" убрзо се испоставила као нетачна.

Жена која је наводно почела да виче, прети радницима и да их вређа, а све време је покушавала неког да добије на телефон, заправо није Дара. Инстаграм страница 192, убрзо је исправила вест.

- Када су кренули да дижу аутомобил појавила се власница аутомобила за коју нам је прво речено да је певачица Дара Бубамара. Ипак се испоставило да је у питању извесна старија жена, која је наводно супруга политичара - наводи се на страници.

Иначе, комшије Даре Бубамаре откриле су једном приликом да певачица ужива у аутомобилима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Дара Бубамара

 

- Скоро никада Дару не видим да иде пешке. Увек је у аутомобилу. Вози добра и бесна кола, а није јој страно ни да често нагази по гасу. Она је просто тај тип, воли брзу вожњу и очигледно је зависник од адреналина. Све своје обавезе обавља са аутомобилом и ретко када је можете видети да шета улицом. Претпостављам да јој додатно ствара притисак када је људи препознају и желе да се фотографишу са њом - открила је комшиница из зграде у којој живи Дара.

О овоме се огласила и дара путем друштвене мреже Инстаграм.

- Мука ми је више од лажних и намештених текстова против мене! Спорни аутомобил је џип "мерцедес ГЛЕ", а мој ауто је "АМГ ГТС"! То што је бео и са ДОН таблицама, не значи да сам ја! И не покушавајте од мене вишеда направите дрску и бахату особу, кад сви знају, а нарочито моји Новосађани, какав сам ја човек и како и по чему ценим све људе. Мене паук и не диже, људи ме воле, а чак и кад добијем казну, ја своје казне уредно плаћам - написала је певачица.

Фото: Принтскрин Инстаграм/darabubamara_official

 

БОНУС ВИДЕО: