Пар је везу отпочео пет дана након упознавања, верили су се после два месеца, а венчали након шест. У браку су добили ћерке Марту и Петру.

Нела и Владимир открили су дефиницију њихове љубави. Они истичу да је прихватање туђих мана, једнако као и врлина, пречица до складног односа.

Фото: Драган Кујунџић

‒ Ако међу партнерима нема љубави, разумевања и подршке, џаба све друго. Лепо је кад радиш посао који волиш и који те испуњава, то је привилегија коју немају сви. Проблем настаје кад обоје радите много и кад вам је потребна озбиљна организација, посебно кад дођу деца. Нас двоје смо десет година били сами пре него што смо добили ћерке. Одувек смо их желели, али тако се наместило. За то време веома добро смо се упознали, прошли све оно што људи треба да прођу да би остали заједно. Имали смо добре и лоше фазе, успоне и падове. Искрено, не верујем у приче о идеалним везама јер живот није такав – сматра Владимир. Нела је, с друге стртане, уверена да не постоје правила и тајне за успешну везу, али да је, уз љубав и поштовање, изузетно важно прихватање другачијег мишљења.

Фото: Инстаграм принтскрин/nelamihailovic

‒ Нико од нас није савршен. Лако је пристати на врлине, али требало би прихватити и партнерове мане. Увек је врлина много више него мана, што живот удвоје чини лакшим. Тешко ми је да причам о својим манама, умем да будем неодлучна па сам у неким свакодневним ситуацијама, као што је, на пример, куповина, тешка и себи и другима. Често се само окренем и одустанем кад ме ухвати то моје мерење шта и како. Такође сам тврдоглава, али мислим да ми је једна од највећих врлина што сам врло толерантна, пристајем на људе такве какви јесу и не мерим их по себи. То ми је ваљда дато рођењем и то негујем. На време сам схватила да је та особина веома важна, не само за брак него и у односима са децом, породицом, пријатељима. Не крећем од оног „ја бих то тако“ већ допуштам да други буду различити и поштујем то. Све се своди на толеранцију, поштовање, подршку и пристајање – испричала је Нела за "Глорију".

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Ћерке су наследиле Нелине и Владимирове уметничке гене. Марта је уметничка душа, после завршене ниже музичке школе, на одсеку клавира, уписала је џез одсек певања у музичкој гимназији „Станковић“ и већ компонује и пише песме.

‒ Петра је наше мало спортско чудо. Веома је надарена и још се тражи, лута. Она је увек насмејана и шармантна, обасја сваку просторију у коју уђе. Обе су младе, шта год да одаберу, бићемо им подршка, најважније је да оне буду срећне и задовољне својим избором – закључују поносни родитељи.

БОНУС ВИДЕО:

ЧЕТВРТ ВЕКА ЉУБАВИ: Муж Неле Михаиловић је познати композитор (ФОТО)