Теа Таировић  једна је од најангажованијих певачица млађе генерације. Свој први солистички концерт заказала је за 17. јун, а својим фановима певаће под отвореним небом на стадиону Ташмајдан.

Гостујући у једној емисији Теа је говорила о себи, свом приватном и пословном животу, а прво се осврнула на вртоглави успех који јој се десио на музичкој сцени. 

Фото: Јутјуб принтскрин/ Zvezde Granda Specijal

 

- Моја каријера је лудило које не престаје од 2021. године. Често мислим да се све ово дешава неком другом. Имала сам и мало спотицања, али све то иде у рок службе. Колико је било жучи, толико је било и меда, али све је то оно што сам  желела - каже Таировићева и додаје да је не погађају приче у којима се апострофира да она спада у ред певачица које се више гледају него што се слушају:

- Не смета ми када неко каже да се мој наступ гледа, јер људи кажу да су током мог наступа погледом приковани за мене. Певачица не мора да буде лепа, али мислим да је кључна енергија. Има прелепих жена са савршеним цртама лица и пропорцијама, али им нешто фали. Мислим да знам како да искажем своју енергију, која дефинитивно зрачи.

Фото: АТА имагес

 

Теа је признала како се носи са свим причама и насловима који се у медијима појављују о њој и нагласила како је научила да их превазиђе.

- Нисам у потпуности огуглала на приче о себи, јер знам да нисам онаква како ме представљају други. Научила сам да што се више правдаш, то сумњивије делујеш. Само делима показујем ко сам и шта сам. Не желим да се објашњавам са људима. То је просто моја одлука. Поред тога не мислим да је свака реклама добра реклама, ја сам против тога, али кажу да скандали дижу популарност - каже млада звезда и додаје:

- То што сам јавна личност не значи да имам обавезу да причам о свом приватном животу. Сваки скандал који ми се пришије ме рани и емотивно отупим. Осећам само бес и неправду, али да сам тужна, нисам. Сигурно да ми неко тенденциозно смешта афере, али немам времена да се бавим тиме и истражујем ко је то.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: