Врло блиски пријатељи осуђују овакво понашање и мишљења су да су целу причу око развода измислили како би зарадили новац:

- Њих двоје већ годинама живе ријалити и много тога раде зарад прегледа на јутјуб каналу, као што су и од свог венчања направили бизнис потез. Тако да је и ово само подгревање мишљења људи да нешто није у реду како би људи сутра потрчали да одгледају њихов клип у којем ће све бити "пуј пике не важи". То ће им донети прегледе и још мало новца јер од тога и живе. Њихови најближи знају да међу њима нема проблема-  изјавио је извор близак Марку и додаје:

- Мислим да нису ово испланирали унапред већ да су након што се појавила вест да га нема на рођендану у ходу смислили. Не свиђа ми се што су и после ријалитија наставили да живе као да су унутра. Понашају се и раде ствари које им доносе кликове и не размишљају о стварном животу. Поред њих живот пролази док га они глуме.

Комшиница која воли Луну и Марка сасвим је другачијег мишљења: 

- Виђам их код зграде али одвојено, можда то и намерно раде јер знају да су им папараци за вратом. Међутим, како год да је сада, чула сам да имају брачних проблема. Ћеркица их је доста зближила али више немају новца као некад, па наравно да ту крећу проблеми. Марко је уложио доста у неки свој бизнис, тако сам чула који није прошао сјајно и сада опет има неку идеју да улаже паре, али Луна не дозвољава да се тај штек дира. Она је прилично одговорна јер зна да им је потребно много тога за дете. Када су били у јеку популарности након ријалитија, имали су и доста понуда за рекламе на друштвеним мрежама али како то обично бива, та инстант слава брзо спласне.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: