Шармантна водитељка Данијела Пантић дуго је била једно од омиљених ТВ лица, а публика ју је упамтила као домаћицу познатог квиза "Слагалица" на РТС-у.

Фото: Јутјуб принтскрин/metubemetuber

 

 

Данијела, која се данас презива Пантић Цонић, будући да је додала мужевљево презиме, неколико година је била одсутна са малих екрана. За то време родила је дете, и то код куће, а након порођаја суочила се са проблемом. Данијела је, наиме, одлучила да се породи на помало несвакидашњи начин и уместо болнице, одабрала да порођајна сала буде њено купатило, а у кади је на свет донела бебу.

После тога, водитељка је имала много проблема јер није могла да упише дете у матичну књигу рођених, с обзиром на то да у нашој земљи ако се одлучите на порођај код куће, осим ако се није догодио спонтано, и није било времена да се стигне до болнице, нећете моћи да изађете на крај са бирократијом. Без документације која се добија у породилишту, нема ни пријаве детета. Матичари кажу да су потребни и сведоци, а искуства породиља кажу да су због оваквог чина доживљавале много непријатности.

Данијела се пре неколико година вратила на мале екране емисијом о здравој исхрани на једној телевизији, а поред тога покренула је и сопствени бизнис - држи и радионице о здравом начину исхране. Многима је својевремено била веома интересантна њена изјава да, иако је ТВ лице, у стану није имала телевизор.

- А јесте ли приметили да ја у стану немам телевизор? Моји пријатељи ме баш терају да га купим, али ја још увек не подлежем притиску. Најчешће им кажем да нећу због њих да купујем телевизор и иду кући да гледају програм, ха, ха, ха! Шта је прави разлог? Па, има их више. Без телевизора имам много више времена за себе, за читање и писање књига... - испричала је водитељка једном приликом.

- Пре десет година престала сам да једем све врсте меса, укључујући и рибу. Када сам избацила месо из исхране, неко време била сам лакто-ово вегетаријанка, јела сам млеко и јаја, а потом сам се одрекла и тих намирница и постала веганка. Постила сам, јела сирову храну и чистила организам од токсина животињског порекла. Све те фазе су ми пријале јер су ми донеле нова сазнања о утицају хране на организам, добар сан, више енергије и боље здравље - навела је она својевремено за медије.

БОНУС ВИДЕО: