Певачица се тек сад огласила на Инстаграму и опростила се од маме Милице.

- Прошло је 40 дана откако је у Царство небеско отишла моја добра мајка Милица, а ја заувек престала да будем нечије дете - написала је Бекута и додала:

- Када умре мајка умре читав свет, последња брига о томе зашто касните с пута и свака тиха слутња да нешто није у реду јер се њој учинило да вам је глас на телефону другачији. Са сваком мајком умре једно умеће кувања, један начин постављања стола, једна историја, једна породица и један начин вољења и једна универзална, а опет уникатна брига о детету које је одавно већ нечија мајка. Одмарај у вечности своје љубави, мила моја мајко.

"Прошло је 40 дана откако је у Царство небеско отишла моја добра мајка Милица, а ја заувек престала да будем нечије дете. Када умре мајка умре читав свет, последња брига о томе зашто касните с пута и свака тиха слутња да нешто није у реду јер се њој учинило да вам је глас на телефону другачији. Са сваком мајком умре једно умеће кувања, један начин постављања стола, једна историја, једна породица и један начин вољења и једна универзална, а опет уникатна брига о детету које је одавно већ нечија мајка. Одмарај у вечности своје љубави, мила моја мајко", написала је Бекута на Инстаграму.

БОНУС ВИДЕО: