Међународна потерница расписана је и за њеним другом Марком Пјановићем из Брчког због учествовања у убиству.

И Азра Ш. и Марко Пјановић се сумњиче за кривично дело Тешко убиство у помагању и подстицању.

Полиција приликом претреса објеката на адресама становања Азре Ш. и Марка Пјановића није нашла особе са међународне потернице, те су испитане особе затечене на адресама.

Том приликом је заплењено и једно возило, а реч је аутомобилу "голф ВИИ", које М. П. користи повремено.

Фото: Друштвене мреже

 

Полицијски службеници Министарства унутрашњих послова Републике Српске трагају за лицем Марком Пјановићем из Брчког, за којим је Министарство унутрашњих послова Републике Србије расписало „Интерполову“ међународну потерницу због учешћа у убиству Ранка Радошевића Ескобара на бензиској пумпи у Рушњу у Београду.

Фото: МУП РС

 

- Кретање овог лица је у последња 24 сата примећено на подручју Бијељине. Молимо грађане уколико примете лице на фотографији или имају нека сазнања о његовом кретању да одмах позову број "122" или се обрате најближој полицијској станици - навели су из полиције.

Да подсетимо, Азра Ш. се сумњичи да је у Краљеву украла "голф 4" којим су се довезли Лука В. (35) и Стефан З. (28) на пумпу у Рушњу где су са седам хитаца усмртили Ранка Радошевића Ескобара. Он је умро свега 20 минута касније.

Фото: Принтскрин, З. Јовановић

 

У суботу је полиција ухапсила и једну малолетницу због сумње да је помагала у убиству. Након саслушања Виши суд у Београду одредио јој притвор до 30 дана. 

Фото: Принтскрин

 

Подсећања ради, Више јавно тужилаштво у Београду покренуло је у понедељак истрагу против четири особе осумњичене за учешће у убиству Радошевића у кафићу на бензинској пумпи у насељу Рушањ 9. марта ове године.

БОНУС ВИДЕО:

ПОЧИЊЕ СУЂЕЊЕ ГОРАНУ ЏОНИЋУ: У судници браћа убијене Гордане

(Ало/Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".