Međunarodna poternica raspisana je i za njenim drugom Markom Pjanovićem iz Brčkog zbog učestvovanja u ubistvu.

I Azra Š. i Marko Pjanović se sumnjiče za krivično delo Teško ubistvo u pomaganju i podsticanju.

Policija prilikom pretresa objekata na adresama stanovanja Azre Š. i Marka Pjanovića nije našla osobe sa međunarodne poternice, te su ispitane osobe zatečene na adresama.

Tom prilikom je zaplenjeno i jedno vozilo, a reč je automobilu "golf VII", koje M. P. koristi povremeno.

Foto: Društvene mreže

 

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske tragaju za licem Markom Pjanovićem iz Brčkog, za kojim je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo „Interpolovu“ međunarodnu poternicu zbog učešća u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara na benziskoj pumpi u Rušnju u Beogradu.

Foto: MUP RS

 

- Kretanje ovog lica je u poslednja 24 sata primećeno na području Bijeljine. Molimo građane ukoliko primete lice na fotografiji ili imaju neka saznanja o njegovom kretanju da odmah pozovu broj "122" ili se obrate najbližoj policijskoj stanici - naveli su iz policije.

Da podsetimo, Azra Š. se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala "golf 4" kojim su se dovezli Luka V. (35) i Stefan Z. (28) na pumpu u Rušnju gde su sa sedam hitaca usmrtili Ranka Radoševića Eskobara. On je umro svega 20 minuta kasnije.

Foto: Printskrin, Z. Jovanović

 

U subotu je policija uhapsila i jednu maloletnicu zbog sumnje da je pomagala u ubistvu. Nakon saslušanja Viši sud u Beogradu odredio joj pritvor do 30 dana. 

Foto: Printskrin

 

Podsećanja radi, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je u ponedeljak istragu protiv četiri osobe osumnjičene za učešće u ubistvu Radoševića u kafiću na benzinskoj pumpi u naselju Rušanj 9. marta ove godine.

BONUS VIDEO:

POČINJE SUĐENJE GORANU DŽONIĆU: U sudnici braća ubijene Gordane

(Alo/Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".