Певачица Александра Радовић појавила се на промоцији Бориса Режака и Рогата, и тим поводом прокоментарисала нове музичке правце, али и колегиницу Милицу Павловић.

Она се осврнула на данашње трендове, те открила колико је могуће да до публике дође квалитетна музика.

Фото: АТА имагес

 

 

- То је све до човека. Јесте да време доста ствари диктира. Индивидуалне ствари, верујем да много људи воле добру музику. Поп музика и оно што је вредно и добро увек пролази.

Александра је истакла да ли је поносна на Милицу Паваловић, сада када је постала озбиљна регионална звезда.

- Ја сам увек срећна када видим своје ученике да иду својим неким правцем, који су зацртали. Наравно не могу никога да саветујем, у вези са тим шта воли и који музички жанр њему прија. Знам колико је времена и труда уложила када је у питању глас, побољшање своје технике. Она је путовала и знам да је била редовна и долазила је два пута недељно на часове. Имам деце који долазе из Босне и Херцеговине, и Црне Горе, труд се увек исплати. Срећна сам због тога - истакла је певачица.

 

Фото: Н. Фифић

 

 

Милица је недавно у једној емисији открила да ју је једна Александрина порука посебно повредила.

- Ја не могу тачно да се сетим, мислим да је то била прва емисија у такмичењу. Она је послала мом другу Николи неку поруку док је био у публици, садржаја се не сећам, али је била искључива. Парафразирам, била је нека изјава типа "Милица је створена за поп музику, не подржавам је у том смеру", у том тренутку ме је заболело, јер сам очекивала неку подршку. Али је разумем, ја сам чула да данас има прелепо мишљење о мени. Мени је она у том моменту била узор што се тиче певања - рекла је Милица за Премијеру Викенд Специјал.