Pevačica Aleksandra Radović pojavila se na promociji Borisa Režaka i Rogata, i tim povodom prokomentarisala nove muzičke pravce, ali i koleginicu Milicu Pavlović.

Ona se osvrnula na današnje trendove, te otkrila koliko je moguće da do publike dođe kvalitetna muzika.

Foto: ATA images

 

 

- To je sve do čoveka. Jeste da vreme dosta stvari diktira. Individualne stvari, verujem da mnogo ljudi vole dobru muziku. Pop muzika i ono što je vredno i dobro uvek prolazi.

Aleksandra je istakla da li je ponosna na Milicu Pavalović, sada kada je postala ozbiljna regionalna zvezda.

- Ja sam uvek srećna kada vidim svoje učenike da idu svojim nekim pravcem, koji su zacrtali. Naravno ne mogu nikoga da savetujem, u vezi sa tim šta voli i koji muzički žanr njemu prija. Znam koliko je vremena i truda uložila kada je u pitanju glas, poboljšanje svoje tehnike. Ona je putovala i znam da je bila redovna i dolazila je dva puta nedeljno na časove. Imam dece koji dolaze iz Bosne i Hercegovine, i Crne Gore, trud se uvek isplati. Srećna sam zbog toga - istakla je pevačica.

 

Foto: N. Fifić

 

 

Milica je nedavno u jednoj emisiji otkrila da ju je jedna Aleksandrina poruka posebno povredila.

- Ja ne mogu tačno da se setim, mislim da je to bila prva emisija u takmičenju. Ona je poslala mom drugu Nikoli neku poruku dok je bio u publici, sadržaja se ne sećam, ali je bila isključiva. Parafraziram, bila je neka izjava tipa "Milica je stvorena za pop muziku, ne podržavam je u tom smeru", u tom trenutku me je zabolelo, jer sam očekivala neku podršku. Ali je razumem, ja sam čula da danas ima prelepo mišljenje o meni. Meni je ona u tom momentu bila uzor što se tiče pevanja - rekla je Milica za Premijeru Vikend Specijal.