Како је рекао, као веома млад био је поводљив за друштвом, па је под утицајем старијих момака имао проблема са законом.

Открио је и да је на њега једном приликом и пуцано.

- Одрастао сам у Шумицама на Вождовцу, али сам провео велики део живота на Чубури код баке и деке. Мој темперамент и карактер и моје људске особине су ме оријентисале на страну тврђих момака. Нарочито када сам ушао у пубертет и када сам већ добио неку снагу. Нисам скидао никада никоме патике, нити ми је то икада падало на памет, нити сам крао телефоне, нити било шта, али то се радило у мом окружењу. Нарочито је Шумица испод једанаесте гимназије била јако повољан терен за то. Нисам никад то одобравао, нити био у том смеру - почео је причу Тројпец у емисији "Контракултурно".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Petrovic (@trojpec)

 

- Више сам био ту са старијима који су се бавили мутним радњама, а ја поводљив у пубертету. Нисам из имућне породице, нисмо били сиромашни наравно, али та нека средња класа. Моји су факултетски образовани електроинжењер отац, грађевински инжењер мајка, борили су се свим снагама са својих десет прстију кроз живот и све су сами стекли. Никада нису имали неке залеђине и ја сам тако васпитаван. И негде поштена је животна борба била увек. Тако сам васпитан и то сам пренео на улицу. Суштински, карактер ми је такав да сам волео да засмејавам, био сам храбар. Ишао сам главом где неко неће ногом. Јасно је било да сам, нарочито у тим годинама био спреман на све, нисам размишљао о последицама.

Глумац није желео да буде прецизнији и да исприча неку анегдоту из тог периода, али је открио неке појединости.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Petrovic (@trojpec)

 

- Нећу да вам дајем радњу, када бих вам то испричао, морао бих да вас убијем. Шалим се. Суштински сам имао проблема са законом. Био сам поводљив. Морао сам да се сналазим за свој џепарац, фалило ми је пара увек, као и свима. Нисам радио нечасне радње за новац. Али тако то увек иде са старијима, они препознају ко је квалитетан материјал за обраду, да се упосли. Тако је било усмерено моје одрастање на улици - рекао је он у јутјуб емисији "Нешто другачије", па додао да је био у ситуацији где су и пуцали на њега.

- Нисам био рањен. Имао сам разне неке критичне ситуације, потезања ножева и имао сам ситуацију када је пуцано на мене - завршио је глумац.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".