Анина бака се развела од деде јер је био алкохоличар: 

- Моја бака се развела пре 100 година, кад се нико није разводио. Развела се јер је деда био алкохоличар. Ја сам тај деда, он је човек умро од алкохола. Био је вага у хороскопу, као и ја. Ја верујем у тај женски родослов. Ја сам покушала да избегнем то, сви ми нешто носимо. Покушала сам, али увек се враћаш на тај неки старији модел. Ово је ДНК. Помешао се погрешан ДНК, шта да радим - казала је Ана кроз смех у емисији "Магазин Ин".

 

Мајка је Ану саветовала да не конзумира алкохол: 

- Ана је мајку позвала на ручак, као и сваке недеље, а до расправе је дошло када је отворила шампањац. Ана је и мајку терала да наздрави и пије, па је Миљана тад искористила прилику да јој укаже на понашање. Рекла јој је: "Ана, сви коментаришу да си поново почела да пијеш. Гледам и коментаре на друштвеним мрежама, људи те блате, изгледаш пијано и кад дајеш интервјуе. Мислим да би требало да припазиш с пићем, не иде да дама попут тебе пије усред бела дана" - причао је саговорник близак певачици која је игнорисала мајчине савете: 

- Ана је почела да се смеје и да убеђује мајку да не пије свакодневно, да узме само по чашу-две уз ручак или после тренинга, али је она наставила да јој сугерише да остави алкохол. Тад је Ана скочила, почела да виче и прича мајци да нема пет година. На крају јој је рекла: "Иди кући ако ћеш да ми приговараш и врати се кад схватиш да сам одрасла особа и да сам сама одговорна за себе. 

(Република)

БОНУС ВИДЕО: