Милица Павловић гостовала је у једној емисији, те између осталог, истакла да је за њено васпитање, и то што је радохолик, заслужна њена породица која ју је од малена учила правим вредностима.

- Мој отац је награђиван као највреднији радник у Швајцарској, и дан данас мислим да може, могао је по две смене да споји и да ради. Моја тетка се бави медицином, здравствени је радник. Она је огроман радник, поред тога што се школовала. Тек да не говоримо о баки и деки, они су тек радници који су устајали у пет ујутру како би обављали све послове у склобу домаћинства. Ја цео живот испред себе имам пример како поштено радити. Када ми је то ушло у крв, схватила сам да знам одакле то потиче.

Фото: АТА имагес

 

Милица се потом присетила својих првих музичких почетака, и истакла да није све било толико лако колико се тада чинило.

Фото: В. Данилов

 

- Чији те коментар после толико труда , заболео? Да ли се сећаш можда? - упитала је водитељка.

- Данас је то онако смешно, али тај човек је имао најоштрије и најодвратније коментаре упућене мени. То је Кеба. Данас ми је симпатично, опростила сам али нисам заборавила. Након концерта у Чаиру, постоји једна фотографија која је постала вирална, неко је избацио слику непознатог мушкарца у публици, заокружио фацу и написао "Ево га Кеба у публици, у првом реду у фан питу" - испричала је Милица кроз смех у емисији "Премијера- Викенд - Специјал".

БОНУС ВИДЕО: