Након што је испливала фотографија, мисица је доживела колективну критику, да би се потом огласила на на друштвеним мрежама и јавно се извинила, а организатори такмичења огласили и рекли да ће је повући са такмичења, након чега су ипак одустали од те одлуке.

Извињење мисице уживо

Сада се Валентина укључила у јутарњи програм и извинила свима које је увредила.

"Мени је искрено жао, ја нисам знала шта значи тај знак", рекла је мисица и додала:

"Једног дана смо имали различите активности, а оне су биле око мене. Стално су ме звале 'Валентина, дођи, приђи, уради ово. Ја нисам ни знала како то да урадим, питам како се намештају прсти, не знам... мислила сам да је то поздрав, а када смо завршиле рекла сам 'хајмо сад мој поздрав, то су дигнута три прста", рекла је Валентина и наставила.

"После је испало да сам ја плакала, молила их... ја бих то оштро да демантујем. Моја једина грешка је што сам њих гледала као пријатељице".

Јована Јеремић је узела у заштиту

Валентина је рекла да више никада неће показати "тај знак", поновила да има само 21. годину и да је студенткиња треће године психологије, а пошто је неколико пута током укључења рекла да се "извинула свима", водитељка Јована Јеремић јој је рекла да се каже "извинила" и објаснила јој ралику између те две речи.

Фото: Инстаграм принтскрин/valeryview

 

Мисица је додала да разуме да је погрешила, али да не разуме жељу људи да је "линчују", као и да јој прете смрћу.

Јована Јеремић је рекла да је разуме и да не верује да је намерно желела да понизи државу, већ је проблем у њеном незнању, а потом је додала да правник у њој увек жели да брани оне које сви нападају.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".