- Рекла бих себи: “Иринче, осмех на лице, бори се, вредно ради, не плаши се промена, научи да отћутиш понекад, иако ти није у природи. Хватај поуке у ходу, поштуј саговорнике и колеге, не дозволи да полетиш и нек ти камера од “љубави на први поглед” постане верни друг за читав живот.

Поједини су вас упамтили и кроз емисију “Све за љубав”, да ли ви и данас верујете у љубав?

- Радила сам “Све за љубав” са Миланом Калинићем и то је дивно искуство. Игром случаја и његова супруга Сандра, а и ја смо затруднеле у истом периоду. Пре тога затруднела је Сања Маринковић али и девојке које су радиле прилоге: Душица Јаковљевић и Баyа Намкосе, тако да је то био прави беби бум и у правом смислу “Све за љубав”, тако да је моја Искра још у стомаку учествовала у тој емисији коју сам водила до осмог месеца трудноће. Знам да сам рекла да нађу замену ако не мисле да се породим пред камерама. Посебно искуство су прилози на терену које сам радила и та количина емоција приликом спајања породица кад често нисам могла сузе да сакријем. Љубав верује у мене, не само ја у љубав, шта је свет без љубави. Па најбољи смо када волимо, тада померамо стене, тада исијавамо радост... Скоро ме је ћерка питала како се човек осећа кад се заљуби. И ја јој описујем и између осталог кажем: “Ма тад си и за школу мање заинтересована јер само ти је он у глави”, а она ми одговори: “Па ја ни сада нисам много за школу заинтесована”. Ах тај пубертет.

Шта је неопходно да поседује мушкарац који могао да освоји ваше срце?

- Волим духовите људе, људе од акције, сигурне у себе, остварене, отворене и добре душе, па само такав мушкарац и може да ми окупира пажњу.

Прележали сте корона вирус и три недеље сте били у изолацији. Како сте поднели тај период, шта вам је најтеже пало, а шта вам је помагало и да ли је страх био присутан?

- Мислим да сви живимо у некој врсти немира већ годину и по дана. Изгубили смо много драгих људи, много врсних уметника, не виђамо се међусобно колико бисмо желели, али из ове ситуације се и да научити понешто, а то је да ништа не подразумевамо, да не грицкамо као миш дане и да “широко жваћемо ваздух”, што би рекао Мика Антић. Да се волимо и то показујемо отворено и да оног ко нас усрећи, усрећимо још више.

- Симптоми јесу били благи и сигурна сам да је томе допринела вакцина. Надам се да ћемо ускоро достићи степен ваквинације као Данска или Италија које су доказ да број вакцинисаних утиче на мањи број заражених и преминулих.

Делује да након развода нисте дозволили да ваша приватност буде изложена јавности. Да ли сте ту одлуку донели због ћерке?

- Немам потребу да своју интиму дајем на тацни, таква ми је природа, а и жеља ми је као и сваког родитеља да ми дете има здраво и срећно детињство.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".