Nakon što je isplivala fotografija, misica je doživela kolektivnu kritiku, da bi se potom oglasila na na društvenim mrežama i javno se izvinila, a organizatori takmičenja oglasili i rekli da će je povući sa takmičenja, nakon čega su ipak odustali od te odluke.

Izvinjenje misice uživo

Sada se Valentina uključila u jutarnji program i izvinila svima koje je uvredila.

"Meni je iskreno žao, ja nisam znala šta znači taj znak", rekla je misica i dodala:

"Jednog dana smo imali različite aktivnosti, a one su bile oko mene. Stalno su me zvale 'Valentina, dođi, priđi, uradi ovo. Ja nisam ni znala kako to da uradim, pitam kako se nameštaju prsti, ne znam... mislila sam da je to pozdrav, a kada smo završile rekla sam 'hajmo sad moj pozdrav, to su dignuta tri prsta", rekla je Valentina i nastavila.

"Posle je ispalo da sam ja plakala, molila ih... ja bih to oštro da demantujem. Moja jedina greška je što sam njih gledala kao prijateljice".

Jovana Jeremić je uzela u zaštitu

Valentina je rekla da više nikada neće pokazati "taj znak", ponovila da ima samo 21. godinu i da je studentkinja treće godine psihologije, a pošto je nekoliko puta tokom uključenja rekla da se "izvinula svima", voditeljka Jovana Jeremić joj je rekla da se kaže "izvinila" i objasnila joj raliku između te dve reči.

Foto: Instagram printskrin/valeryview

 

Misica je dodala da razume da je pogrešila, ali da ne razume želju ljudi da je "linčuju", kao i da joj prete smrću.

Jovana Jeremić je rekla da je razume i da ne veruje da je namerno želela da ponizi državu, već je problem u njenom neznanju, a potom je dodala da pravnik u njoj uvek želi da brani one koje svi napadaju.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".