Јелена Радановић, супруга Слобе Радановића јуче је све разнежила објавом рукице свог сина Дамјана који држи за прст свог тату, али је песма која иде у позадини свима привукла пажњу и многи мисле да се управо односила на Кристину Кију Коцкар.

Фото: АТА имагес

 

 

Кија је, наиме, јуче у "Магазину Ин" говорила браку са бившим супругом Слобом, па га назвала "ћутљивим социопатом", а многи су мишљења да јој је Јелена управо одговорила речима песме Ђорђа Балашевића: "Причаће ти којекакви, злоба се ко рубин цакли, како одјек мога смеха лечи".

Фото: Инстаграм принтскрин/jeja.radanovic

 

 

Кристина је код Сање Маринковић, не спомињући име Слобе Радановића, говорила о њиховом браку све време га називајући "бившим супругом", а онда све шокирала детаљима које је изнела у јавност о певачу:

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам бежала од мушкараца који личе на мог оца. Бежала сам од тога па сам наишла на ћутљивог социопату. Ја нисам имала тај "даддy иссуес". Све жене у мојој породици су имале таквог мушкарца у породици. Кафана, швалери, ја сам бежала од тога и онда сам схватила да ипак треба да погледам неког ко личи на мог тату. Бежала сам заиста од тога, и мислила сам да сам пронашла нешто другачије, мислила сам да ћу прекинути то проклетство у породици. Од свих сам најгоре прошла - признала је Кија у емисији "Магазин Ин".

БОНУС ВИДЕО: