Лука Ивановић, познатији као Лук Блек (Луке Блацк), представљаће Србију на овогодишњем "Евросонгу" у Ливерпулу с песмом "Само ми се спава". Тамошњи наступ већ зна како ће изгледати, а негодовање појединаца попут певачице Маје Николић која је његов наступ, између осталог, окарактерисала и као "мрачан, са ђаволима с реповима и илуминатским порукама", не дотиче га посебно.

Фото: АТА имагес

 

 

- Јесте, да, сатанистички је. Шалим се. Мени је Маја Николић цар, стварно. Мени је она као неки лик из цртаног филма. Не могу да верујем да она изговара моје име. Ја њу стварно готивим и немам ништа против ње. Разумљиво је да она не разуме ове ствари. Мора мало да се помери и да остави простора поп музици. Сви они морају да се помере и да се мало стави поп музика на своје место. Није то само за мене, нисам ја не знам ти ја шта, само морају мало да се помере ти људи - истакао је он у разговору за медије па додао како не мисли да било ко треба да "нестане", већ само сматра да је време да се направи простора "и за њих".

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Маја нека се само мало помери и онда ћу ја да будем ту, поред ње. Стално морамо да будемо другачији, стално другачије представнике треба да бирамо и није она најпаметнија да одлучује, као што нисам ни ја. Просто се десило да су мене изабрали - сматра Ивановић.

БОНУС ВИДЕО: